Arkiv måned: april 2013

SOUTH-AFRICA 2013

Her har dere filmen fra Sør-Afrika som Amalie og jeg viste på morgensamlingen i går. Vi måtte stress-redigere hele greia dagen og kvelden før, men jeg syns ikke resultatet ble så aller verst allikevel. 


film: privat

03.04.2013 @ 10:35 i Sør-Afrika 2013 0 kommentarer

HEEEIIII

Jeg tok en aldri så liten tur til AFRIKA jeg dere. For fjorten dager med safari, haidykking, township-besøk, shopping og strandliv. Jeg har vært på flere bra ferier opp igjennom årene, men denne troner uten tvil høyt! Jeg har opplevd så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal starte engang.

To uker føles som en måned med tanke på alt vi har gjort og sett, og tiden etter Sør-Afrika føles som èn eneste dag sammenliknet. Jeg tenkte å gå igjennom reisen litt etter litt, ettersom jeg har så utrolig mye bilder og film å vise. Amalie og jeg brukte hele gårsdagen på å redigere film til morgensamlingen idag, så den legger jeg ut så snart den har blitt lastet opp på youtube (jobber med saken). photo: privat

Idag er første skoledag etter påskeferien igjen, og jeg har masse å komme i gang med. Vi har faktisk bare 5 uker igjen her før skoleåret er over, og innen den tid skal Amalie og jeg rekke å designe årbok, sende til trykk og motta de for så å levere ut, i tillegg til alt annet vi har å styre med. Jeg må også fortsette å sende jobbsøknader og planlegge sommeren som er like rundt hjørnet. Denne gangen har jeg nemlig bestemt meg for å ikke la noe(n) stå i veien for at jeg skal ha en av de beste somrene på lenge!

02.04.2013 @ 13:09 i Folkehøyskole 1 kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits