Kategori: Do it yourself

DO IT YOURSELF - DENIM JACKET NO.01

Over den siste tiden har jeg funnet stadig flere bilder av fantastiske olajakker på blant annet weheartit og ja, instagram. Selvfølgelig har Runwaydreamz de sykeste jakkene jeg vet om, og selv om både Marvel Comics x Levis Studded Jacket og Starwars-editen (som jeg selvfølgelig ikke finner igjen bildene av atm) stod høyt på ønskelisten i år, må jeg bare se meg nødt til å vente.

Derfor bestemte jeg meg for noen uker tilbake for å rett og slett lage min egen. Jeg har en gammel oversized olajakke fra hm type 10 år gammel (arvet) som jeg skal fikse med nagler, spikes, strykemerker og diverse. Jeg har allerede bestilt 100 nagler fra min kjære ebay, men planlegger å kjøpe hvertfall 4 pakker til. Strykemerker, sytråd, tekstilmaling og resten må også kjøpes inn og bestilles.

Jeg kommer til å legge ut oppskrift og resultat når den tid kommer. Tror jeg kommer til å lage lignende innlegg flere ganger blant annet med shortser frem mot sommeren, så lager like så godt en egen kategori. Har hatt en forkjærlighet for nagler og spikes siden jeg kjøpte mine første naglestilletter i 2009, så jeg skal ikke lyve på at det er et element som kommer til å gå igjen. 

INSPIRASJONSBILDER:fotokilder/ukjente reblogs på tumblr (urutt)

Jeg kommer nok ikke til å dra den så langt som de over (hovedsaklig fordi dette ikke er mitt område, haha), men alle disse er noe jeg gjerne ville hatt i klesskapet. Gleder meg allerede til å gå med den til våren sammen med en kul ripped shorts, converse (eller boots om jeg finner noen perfekte) og masse masse kule armbånd.     (sang/breathe carolina-blackout, hatt helt dilla siste ukene)

03.01.2013 @ 23:16 i Do it yourself 4 kommentarer

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits