NACHOTIRSDAG

Jeg har hatt helt sinnsykt craving på potetgull med dip den siste uken, og unormalt mye tid har gått med til å tenke på det eller snakke om hvor lyst jeg har på det. Derfor gikk roomie og jeg en kjapp tur i matbutikken før kvelds idag, slik at jeg endelig kunne holde munn.

Da noen i kjøkkentjenesten kommenterte hvor godt det hadde vært å lage gratinerte nachos av posen de så ligge foran meg, var det gjort. Måtte selvfølgelig sende snapchat til samtlige på skolen (som alltid), og det var mer eller mindre bare sure smilefjes som kom i retur. Haha, jeg elsker sånt!
foto/privat

Ellers har vi fotojentene vært flinke (som alltid) å øvd mer til elevkvelden som er førstkommende lørdag. Underholdningen begynner å komme mer og mer på plass nå, og selv om jeg gruer meg litt til noe av det jeg skal være med på/gjøre, tror jeg det kan bli ganske bra. Skal prøve å få tatt litt bilder, men jeg ser for meg at jeg kommer til å være ganske busy store deler av dagen. Vi får se!

Nå skal jeg lese et kapittel eller ti i den siste delen av fifty shades triologien, og jeg gruer meg allerede til det er slutt! Fatter meg ikke på alle kjøtthuene som slakter den eller omtaler den som mykpornografi for husmødre. Hvordan kan de gå glipp av all kjærligheten mellom der? Idioter. 

26.02.2013 @ 23:27 i Folkehøyskole 1 kommentar
Stikkord: fiftyshades nachos

1 kommentar

Anonym 06.03.2013 21:22
Det så skikkelig godt ut!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits