ANYTHING COULD HAPPEN

Kvelden igår endte som en fiasko og oppå det hele lå jeg og vrei meg i utallige timer uten å få sove. Da jeg omsider falt i søvn i seks-tiden idag tidlig snublet jeg inn i et kaos av drømmer, der hver eneste så ut til å bli sprøere enn den forrige. 08.30 hadde romtemperaturen steget så mye at jeg hadde sparket av meg dynen i søvne, men likevel våknet av at jeg holdt på å koke over. Så jeg ga opp og tok meg en lang dusj.

Deretter kledde jeg meg med superundertøy innerst, flettet håret og tok bena fatt for å få litt februarsol i ansiktet. Ti min senere spiste jeg frokost.


Med ny musikk på øret og solen stekende i ryggen gikk jeg videre til et av de få stedene i skolens nærområde hvor du med litt flaks får være fullstendig alene. Jeg satt i mine egne tanker med blikket streifende over havhorisonten frem til den fæle iphoneringetonen brakte meg tilbake.


Vel tilbake på internatet koste jeg litt med hjerteknuseren over alle hjerteknusere, Hammy, som jeg ikke har turt å vise dere før nå. Han er ikke like populær/lovlig hos lærerne, så han må fra tid til annen gjemmes i både bomberom og klesskap. Men han har det fint altså. Go´gutten min. 

foto
/privat, musikk/ellie goulding - anything could happen

Nå venter jeg på at Amalie skal komme tilbake fra Stavanger, slik at jeg kan få full rapport om gårsdagens eventyr. Senere ikveld skal vi møte jentegjengen fra klassen for å øve til elevkveld. Ikke hva som frister mest for øyeblikket, men det er nødvendig for at den skal bli så kickass bra som forventet. Læreren vår har nemlig påpekt at det er tradisjon at foto´s elevkveld er best. No pressure liksom. 

24.02.2013 @ 16:48 i Folkehøyskole 2 kommentarer
Stikkord: foto

2 kommentarer

Pia 24.02.2013 17:37
Ååååh, så myk og go <3
Tonje RS 24.02.2013 23:41
Jaa, han er en liten go'klump altså! :-)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits