THE END

In japanese, the word tuesday is ka youbi, meaning fire day. 

Jeg velger å si dette på (nesten) samme måte som hovedkarakteren i en av mine absolutte yndlingsfilmer. Den beste måten å avslutte noe på er ved å sitere en annen person. Noen har allerede sagt det bedre enn deg. Musikk fungerer ofte på den måten, og selv om låten under her egentlig er litt for mainstream til at jeg vil innrømme at den treffer meg i hjertet, så gjør den det. foto/ukjent, musikk/tinie tempah ft. ester dean - love suicide

Som mennesker tar vi daglig en hel haug av valg. Noen ubetydelige, andre lifechanging. De siste ukene har jeg måtte tenke mer over dette enn til vanlig, og jeg har omsider kommet frem til en konklusjon. Tatt et valg som vil endre mye av den hverdagen jeg har holdt fast ved i lang tid. Det er på tide å legge vekk majoriteten av det som har fylt hjertet mitt de siste tre årene. På samme måte som forbokstavene skrevet med kull på benken i sommerparadiset mitt forsvinner mer for hver dag, vil også denne merkelige følelsen som preger meg nå viskes bort og om en stund gjenstå som ikke annet enn vage minner.

Sommeren 2009/10/11/12, alle årene på videregående, de søvnløse nettene i desperat hjertesorg og den inntense lykken. Men mest av alt kjærligheten. Den som holdt oss sammen gjennom så mye vondt, og så utrolig mye bra. Takk for at du lærte meg om kjærlighet. På godt og vondt.  

21.02.2013 @ 02:24 i Hverdag 1 kommentar
Stikkord: kjærlighet

1 kommentar

Anonym 22.02.2013 22:16
Godt å høre at du endelig har kvittet deg med Robert. Han er ikke bra for deg

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits