February, we´re gonna do good this time

Det er fredag, det er februar og det er Kinebestis sin bursdag! (Happy B-day sweetie, gleder meg til å se deg igjen!). Dagen startet betraktelig mer behagelig enn normalt, ettersom jeg sov hele syv timer inatt. Flink jente, jeg vet. Skoledagen bestod av øving til gjensynstreff imorgen, litt kor og vasketime, før vi fikk en supergod pølsewok med nudler og nan-brød til middag. Fredag <3<3

Ikveld er planen å ta det fullstendig med ro. Se noen gode filmer og spise alt for mye usunt. Det er lov innimellom det også. 

foto/ukjent, musikk/kanye west & jay-z - gotta have it

Vet det ble et lite opphold her igjen, men det er fordi jeg blant annet har vært opptatt med noe så sannsynlig som å være innesnødd i Lindesnes, norges sørligste punkt. The irony. Var på hyttetur med Amalie og seks andre vi har blitt kjent med her, og det var absolutt en vellykket helg. Vi har allerede vært i prat om en andre hyttetur til en av de andre guttene, så satser på at neste tur blir minst like bra!

Ønsker dere alle en fin helg! 

01.02.2013 @ 16:04 i Folkehøyskole 0 kommentarer
Stikkord: folkehøgskole

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits