HAPPYHOUR

De siste dagene er det flere ting som har gjort meg i litt bedre humør.

- Valgfag - Matlaging: At jeg var en av de åtte som ble trukket ut til å være med på det mest populære valgfaget dette semesteret var ulikt min flaks. Og det faktum at vi lager absolutt alt fra scratch er dritkult! Til forrett ble det hjemmelaget pasta carbonara og til hovedrett hjemmelaget spaghetti bolognese (som jeg og rebecka lagde) med hjemmelaget hvitløksbrød. Beste. Valgfaget. Ever.- Elevkveld og ut med jentene: Temaet for kvelden var post-apokalypse eller dommedag, og jeg var utkledd som superclassy(hehe) dommedagsdoktor. Senere slengte vi på oss en god dose gangster før vi dro på klepp´s største, fineste og eneste "utested" (bar), Only One. - Bryting av godterikontrakt med Æmmær´n: Amalie skal ikke spise sjokolade/godteri, kjeks eller is før til sommeren. Se hva vi spiste her en kveld. Har tilbragt omtrent hver eneste dag med denne jenta siden vi kom tilbake fra juleferie, og ledd hver gang hun har brutt godteavtalen sin (hver dag). Også måtte jeg bare ha med et vakkert bilde av min fine roomie tilslutt. Og en drømmefanger (laget selv, flink jeg vet) for å ønske dere en god natt!

foto/privat

Håper dere også har hatt en ok helg, på tross av hjemmelengsel, kjærlighetssorg eller hva det måtte være. Mitt beste råd for alle slke situasjoner: kom deg ut. Fyll dagene dine med gjøremål, som ikke nødvendigvis sliter deg fullstendig ut. Vær med folk. Le. Gråt. Men husk å le mest :-)

21.01.2013 @ 00:46 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits