THE END OF TUESDAY (TUESDAY´S GONE)

Fra og med nå er tirsdag yndlingshverdagen min, hvis dere lurte. Dagen startet så tidlig som 06.45 da snille roomie maste om at jeg måtte komme meg opp. 07.15 rullet nemlig en av de søte skolebussene våre avgårde med elever fra et av valgfagene vi kunne velge nå etter jul - svømming! Med andre ord lå jeg og plasket i bassenget da mange av dere var opptatt med morgenrutiner/sove/jobb/skole idag tidlig. Og vet dere hvor utrolig deilig det var? Enda det ble alt for få timer søvn inatt (også) har jeg gått rundt hele dagen og vært lyys våken! (med unntak av en nusselig siesta mellom lunch og middag). Skal svømme 40 lengder (1 km) hver tirsdagsmorgen resten av skoleåret. Anbefales virkelig !!

Kl: 16.24


Kl: 16.34

foto/privat

Bildene over ble tatt for rundt en time siden, da en av de vakreste solnedgangene jeg har sett på en stund skrek etter meg om å reise meg opp fra sengen og børste støv av kameraet igjen. De få minuttene himmelen gløder og brenner i et kaos av farger før solen stuper ned i havet er så utroolig fine, og jeg er så heldig å se alt fra sengen min. Jeg ble så paralysert av fargespekteret at jeg glemte hvor mye jeg frøs der jeg hang ut av soveromsvinduet. Jæren, du er ikke bare stygg og dum! ;)

To Emily: This is basically just me bragging about getting up early to go swimming. Badass stuff, as usual! You know mee

15.01.2013 @ 17:33 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits