HM SPRING 2013

Hva er det som skjer med hm for tiden? Jeg tror jeg har dødd og kommet til jakkehimmelen! Jeg vil ha alle.
Siden det ser mørkt ut for garderoben fremover med stramt budsjett frem til Sør-Afrika, selvtorturerte jeg meg selv litt med en tur innom nettbutikken for å se om vårnyhetene deres også har kommet ut. Og hadde jeg ikke rett. Hu-rra.. Noen på skolen som trenger vaskedame?!

foto/hm.com


Er det bare jeg som syns butikken har tatt seg betraktelig opp igjen? Syns det var mye kjedelig for noen mnd tilbake, men nå gjør det faktisk fysisk vondt å legge plagg etter plagg i handlekurven for så å forlate siden da det blir for mye. Åh som det skal bli godt å komme igang å jobbe igjen til våren! (Selv om mesteparten skal spares..)
foto/hm.com


Nå skal jeg skynde meg å sovne, før det er opp for SVØMMING klokken 06.30(!!!!). Jeg vet, jeg tror også det har klikket for meg.

15.01.2013 @ 01:13 i Fashion 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits