THE BEACHsang/olin and the moon - another one down 

Ikveld var jeg på stranden etter solnedgang. Vi kjørte på en smal grusvei ned en bakke som stod skiltet mot havet, før alle omgivelser åpnet seg i et eneste sort mørke. Vi saknet farten betraktelig og noen sekunder senere lyste lyktene fra bilen opp et hvitt bølgebrus mot mørkebrun sand. Så mye mer dystert og kaldt enn på dagtid selv en dårlig jærdag, men likevel så fint på sin egen måte. 

Det er noe med den følelsen du får av å gå langs stranden om natten. Det overveldende mørket og den såre tomheten som blir overdøvet av fullstendig ro fra bølgene som slår imot land. Du føler deg fullstendig alene, men du kan akseptere det så lenge du føler deg som da. Glad selv om du er lei. Sterk selv om du er svak. Tøff, viljesterk og stolt. Ene og alene.  

13.01.2013 @ 23:33 i Hverdag 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits