NESTEN KLAR!

Imorgen kveld bærer det tilbake til Stavanger og skolen igjen, og det er helt sykt at det allerede har gått nesten tre uker! Kan ha noe med at jeg har vært "på farten" omtrent siden ankomst, men allikevel. Iløpet av ferien har jeg spist og sovet hjemme kun tre netter. På tre uker, haha herregud.. Alt i alt har det vært en kjempeferie, jeg har rukket å møte (nesten) alle jeg planla å se, spist masse god mat og ledd meg halvt ihjel opptil flere ganger!

Idag har jeg vært flinketonje, vasket alle klærne jeg hadde med og pakket 90% av det i kofferten igjen. Det gjenstår egentlig bare å shine over rommet litt så er jeg good to go. Flyet går ikke før 22.15 imorgen kveld så jeg har enda god tid for å si det sånn. Men nå bærer det ut for feriens siste eventyr, ha en fin lørdag

05.01.2013 @ 22:42 i Hverdag 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits