MISSING MY OTHER LIFE - FHS

* Jeg ser frem til å le av alle Amalies "flotte" utsagn og når hun snubler i sine egne ben. Sjarmissen. Ikke minst blir det godt å få servert toast på sengen igjen og bli bukket for. 

* Overraskende nok (hihi) gleder jeg meg til kjære roomie Bea´s raptusanfall eller såkalt "fjumpehumør", fordi jeg ikke klarer å la være å le. 
* Jeg ser også frem til 12 timer lange marathon med Astrid, hvor vi ser Entourage, SOA og drikker julebrus. For ikke å snakke om ebay-kaos!
* Benedicte kommer til å tekste meg under morgensamlinger igjen og be meg kjappe meg ut etterpå. Og jeg elsker det. Truzoo!
* Regner med at det blir noen turer på Mc Donald´s og Pizzabakeren med Marianne også, og det er heller ikke noe jeg akkurat gruer meg til. 
* And Emily, if you´re able to understand any of the above, I´m looking forward to something regarding you too. *Big turtlesmile*


foto/privat, Æmmer´n (<3)  brus i vinglasset, fordi vi er classy like that. 

Blir godt å møte igjen jentene mine på folkehøyskolen på søndag kveld og mandag morgen! Merkelig å være "uten dem" i nesten tre uker når jeg er vandt til å se de hver dag. Huff, som jeg kommer til å gråte i Mai. La oss ikke tenke på det. Jeg ser virkelig frem til den neste delen av skoleåret og ikke minst Sør-Afrika med disse herlige jentene! Det er dømt til å bli perfekt.  

04.01.2013 @ 19:09 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits