I LOVE: BRACELET´S x 10938

Er det en ting jeg aaalltid er svak for når jeg er ute å shopper, så er det smykker. Det sier egentlig alt at mamma kjøpte et 1,5 høyt smykkeskap til meg i julegave (mamma <3). Det siste året har jeg fått mer og mer sansen for armbånd igjen, etter å ha vært en dedikert ringbærer x alt for mange i flere år. Svært få ting kan gjøre et helt antrekk bedre på samme måte som en nøye utplukket utstilling av dine fineste armbånd mot solbrun hud. 

Selv skal jeg på jakt på ebay, og anbefaler dere å gjøre det samme! Så enormt utvalg, og etter litt tid i delvis forvirrelse i starten får du etterhvert veldig "teken" på å søke deg frem til det du ønsker. Jeg gleder meg sånn til sommeren, for ikke å snakke om Sør-Afrika når jeg ser på disse bildene. Jeg kler meg alltid så mye finere på sommeren. foto/ diverse ebaybrukere/weheartit (urutt igjen)

04.01.2013 @ 18:00 i Fashion 1 kommentar

1 kommentar

Cathrin 04.01.2013 18:49
Så fint! :) Ønsker deg en god helg :)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits