2013 IN THE MAKING - WISHES FOR THE NEW YEAR*

Det er noen ting jeg ønsker å endre på i år (også). Faktisk en del ting. Men i stedet for å lage en urealistisk stygg liste som får meg til å føle meg som en dust gjennom de første ukene av året for så å gi opp, skal jeg heller fokusere på hva jeg ønsker for dette året. Hva angår ja, det meste. 

1. Jeg ønsker å fullføre andre og siste semester av folkehøyskolen med enda flere gode minner med alle de fine menneskene mine der. (<3) 
2. Ved skoleårets slutt ønsker jeg å komme raskt igang med ny jobb, melde meg opp til flere eksamener som privatist og komme igang med skikkelige rutiner igjen. (Dette gjelder også trening. Gleder meg!) 
3. Jeg ønsker at jeg ved 2013´s slutt skal ha spart en betraktelig høyere sum enn foreløbig i BSU-kontoen min slik at jeg er et steg nærmere drømmeleiligheten!  
4. I år ønsker jeg at jeg starter å planlegge sommerferien tidlig og prioriterer å sette av penger så ofte som mulig, slik at den blir fylt med flest mulig jenteturer, konserter, festivaler og kanskje en sydentur! 
5. Jeg ønsker å ta flere og bedre bilder og utvikle meg mer som fotograf via utallige kreative og ikke kreative photoshoots. 
6. Håper også jeg finner noen å dele drømmene om leilighet, reiser og fremtiden med.


foto/ayyootorres.tumblr.com,  Sang/Jesse Matador-Bomba Radio Edit

Har dere noen spesielle ønsker for 2013? 

04.01.2013 @ 10:00 i Hverdag 1 kommentar

1 kommentar

Marte 04.01.2013 16:36
Likte forsettene dine. Mine er ikke så veldig ulike faktisk =)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits