STRESSENDE UKE

Har vært altfor dårlig på å oppdatere den siste uken av flere grunner. I helgen hadde jeg besøk igjen, og jeg åpnet ikke macen en eneste gang før mandagen etter. På søndag kveld havnet en av de nærmeste venninnene mine her på sykehuset, så to av kveldene siden sist har gått til å holde henne med selskap der. Nå er hun heldigvis tilbake på internatet en tur, og endelig litt oppegående igjen. Det kommer til å bli en rar tid fremover med en del sykebesøk når hun er tilbake på sykehuset, men det gjør meg ingen verdens ting!


foto/astrid grønvold.  (tok etterveksten noen få dager etter den shooten der, slapp av..)

Nå sitter jeg nok en gang og redigerer bilder til fotokonkurransen imorgen. Denne uken er tema ironisk nok humor, og jeg prøvde mitt beste for å være litt kreativ da Muffe og jeg var ute tidligere idag. Tror resultatet ble ganske greit egentlig. Ikke noe folk kommer til å ligge i vater og le av akkurat, men jeg vil tørre å påstå at jeg hvertfall har truffet tema. Viser dere imorgen. Da kommer også Felicia på besøk til meg og blir over helgen, noe jeg gleder meg skikkelig til! Har omtrent ikke sett noen av bestevenninene mine siden august, så skal bli godt å være med henne igjen! 

15.11.2012 @ 22:40 i Folkehøyskole 2 kommentarer

2 kommentarer

Emilie 15.11.2012 22:52
Håper venninen din blir ordentlig bra igjen! <3

Kjempe fint bilde!
floaton 16.11.2012 00:06
Det gjør jeg også. Forhåpentigvis blir hun helt frisk igjen over nyåret! :-)

Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits