STILL AWAKE

Så la jeg meg ikke tidlig idag heller da. Big surprise! Fikk besøk av Marianne og Astrid, og iløpet av de neste timene ramlet det stadig inn flere og flere mennesker på 16 kvadraten vår. Men jeg tror kanskje det var det jeg trengte for å lette litt på humøret fra tidligere idag. Jeg har egentlig en kjempe koselig nyhet jeg vil dele med dere, og som har bidratt til å trekke på smilebåndet flere ganger ikveld. Men alt til sin tid, først vil jeg få det (den) litt mer under kontroll ;-) 
foto/privat, sang/maroon 5-one more night (bare jeg som får litt feelgood av denne?)

Jeg har forresten fått hentet 50 mm objektivet mitt (derfor flott speilbilde), så nå skal jeg begynne å la inspirasjonen fylle minnekortet fremfor inspomappen og dagboken igjen! Det er jo tross alt noe av det som gjør meg i godt humør. Skal utnytte det lille som er igjen av høstværet innen uken er over! Men, nå skal jeg faktisk legge meg. På ordentlig denne gangen. Sleep tight, kjøtthuene mine.

06.11.2012 @ 01:35 i Folkehøyskole 3 kommentarer

3 kommentarer

Stine 06.11.2012 12:17
Ønsker meg 50 mm selv! Gleder meg til å se de nye bildene dine for du er så flink!
floaton 06.11.2012 17:46
Hehe, selv ønsker jeg meg 85 mm :) Veldig hyggelig å høre!
Fixeideer 13.11.2012 13:55
fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits