RIGHT ON TIME

Dagen idag har vært krevende, men samtidig veldig interessant. Kl0815 idag førte to busser samtlige elever ved Jæren fhs til Stavanger Forus for en dag spekket med foredrag, alle inneholdende temaer som omgår psykisk helse i anledning schizorenidagene. Av foredragsholderene var blant annet helseminister Jonas Gahr Støre, komiker Per Inge Torkelsen og leder av AUF Akershus (overlevende etter Utøya) Ine Libak. Jeg har aldri hørt mange gode apeller og foredrag som idag og er utrolig glad for at jeg fikk delta på dette. Men etter rundt seks timer i salen med hardtrøkk utviklet jeg en saftig hodepine som enda ikke har sluppet taket. 
Derfor jeg venter jeg egentlig bare på at klokken skal gå slik at jeg kan legge meg. Tankene har gått i ett i hele dag og overanalysert, vinklet og vridd seg i alle mulige retninger, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var så sliten som nå. Tror jeg skal lage meg en kopp kakao og se på litt inspirasjonsbilder før jeg tar en overdrevent tidlig kveld. Veldig ulikt meg, men tror jeg trenger det idag..foto/privat, sang/thomax-wishing.

05.11.2012 @ 19:28 i Folkehøyskole 2 kommentarer

2 kommentarer

Stine 06.11.2012 12:18
Kul redigering! Du er så flink
floaton 06.11.2012 17:46
tusen takk!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits