BLACK SWAN

Nå er jeg tilbake på internatet etter en kjempe koselig kveld med jentene/klassen på Peppes i Bryne. Klarte å trykke i meg både bruchetta og pizza enda jeg fortsatt var mett etter middag (Toscana<3). Bemanningen på Peppes var dog noe urutinerte, klønete og lite serviceinnstilt. Klarte å søle rømmedressing på både Iselin og meg (sånt som skjer), men det toppet seg da vi var i ferd med å gå og de påstod at det fortsatt gjenstod en sum på nesten 400,-  å betale, enda alle hadde betalt for alt de hadde drukket å spist. Kjøtthuer, men vi lot ikke det ødelegge den gode stemningen.foto/privat, Iselin & meg (fremtidige trillevenninner, ha ha)

Vel tilbake på skolen samlet vi oss i Moseberghagen for å se Black Swan. Jeg har ikke fått surret meg til å se den tidligere, så var veldig fornøyd med filmvalget. Det eneste jeg hadde hørt om den fra før av var at den handlet om ballet og at den var sær, som jeg nå etter å ha sett den kan si meg ganske enig i. Men, jeg likte den faktisk ganske godt!

Nå skal jeg lese litt blogger, ta ansiktsmaske og drikke opp julebrusen min før jeg tar kvelden.
Håper dere også har hatt en fin halloween!

31.10.2012 @ 23:44 i Folkehøyskole 3 kommentarer

3 kommentarer

Kristine og Alexandra 31.10.2012 23:44
Hørtes koselig ut :-)
Iselin 01.11.2012 00:55
Fine trillevenninner altså!
Tonje RS 01.11.2012 08:40
Kristine og Alexandra: var ganske koselig også :)

Iselin: ikkesant! Stay tuned! Haha

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits