PLANS FOR THE DAY

Var helt i min egen verden da Jhonny ("rektors høye hånd") vekket meg i ti-tiden istad. Åpnet døren i halvsøvne med Raffen i armkroken og stirret rett inn i to morske øyne som ga meg klar beskjed om at skoledagen begynner 08.30. Greit da, så forsov jeg meg idag. Shame on me. Bortsett fra morgensamlingen begynte klassen min nemlig ikke før 12.15 idag, så da jeg våknet noe senere enn planlagt holdt jeg rett og slett sengen til jeg våknet av meg selv. Vel, det var hvertfall planen. 

Selv om det var noe irriterende at jeg ikke fikk sove igjen etter Jhonnys lille besøk, var det utrolig deilig å ha en stille og rolig morgen for meg selv på rommet. Ta ting heelt med ro, bruke en halvtime ekstra på å fikse meg og høre på musikk. Hver morgen skulle vært som denne (med unntak av Jhonny, han trenger jeg ikke til vekkerklokke hver dag). Vel fremme i klasserommet pratet vi litt ang Sør-Afrika, før vi etter mye diskusjon kom frem til at vi skal på peppes senere idag. Hvitløksbruchetta here I come!foto/privat

31.10.2012 @ 13:44 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits