ABOVE AND BELOW

Jeg er (dritt) lei av å aldri få sove om nettene. Uansett om jeg slår av macen og lar være å tulle for mye med tlf de siste timene før hodet treffer puten, er jeg praktisk talt aldri trøtt. Det vil si, jeg kan sitte med jentene et annet sted enn rommet og kjenne at jeg blir litt sigen og utnytte det ved å ta "tidlig kvelden", men så snart jeg har fysisk lagt meg, er jeg lys våken igjen. De siste ukene har jeg sovnet mellom tre og fire/fem hver eneste natt, og det er derfor heller ikke rart at det tærer på både energien og humøret. Det verste er at jeg faktisk prøver. 

Jeg har prøvd å lese diverse tips til hva jeg kan gjøre for å bedre det, men det er ingenting som ser ut til å fungere. Dersom jeg for eksempel er superproduktiv og aktiv hele dagen, trener og står på som en gal med diverse, ender det bare opp med at jeg sover enda dårligere og er (om mulig) enda mer sliten dagen etter. Jeg nekter plett å prøve sovepiller, så det er heller ikke alternativ. Men noe må jeg seriøst finne på snart, for jeg blir gal av det her.. Ikveld skal jeg "utnytte" tiden til å skrive en 4-5 sider i dagboken min, i håp om at det fungerer bedre enn å stirre på innsiden av øyelokkene i en evighet. Hvis du har noen tips til noe som kan fungere, del det gjerne med meg. 
foto/privat, sang/the bravery - above and below

30.10.2012 @ 23:55 i Hverdag 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits