SØNDAG

Igår viste seg å bli en enda slappere dag enn forventet. Muffe og jeg så først to episoder av Mot i brøstet (haha), så en hel sesong av Entourage, deretter hele 8 epiosder av Nip/Tuck. Hadde myten om firkantede øyne etter for mye tv-titting stemt, vet jeg om to som garantert ville vært merket for livet nå for å si det sånn. Jeg spiste også så utrolig mye godteri igår, var helt kvalm når jeg i fem-tiden omsider klappet sammen macen for å legge meg. 



foto/astridgrønvold

Nå kom jeg nettopp fra matsalen etter å ha spist kjøttkaker etterfulgt av sjokolademousse, til frokost. Det er det beste med søndager, varm mat til frokost! Om en 15 mins tid kommer Muffe tilbake fra kjøkkentjeneste (hah, nå er det hennes tur!), så vi kan fortsette marathonet fra igår. Dere burde foressten opprette dere Netflix-konto! Testet det for første gang igår, og både utvalget og kvaliteten var mye bedre enn forventet!

28.10.2012 @ 14:33 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits