New years eve - cashiing no.2

Jeg glemte helt å skryte over hvor flink jeg var igår! hehe. Annet enn å styre med photoshoot til workshopen satt jeg nemlig i tlf i flere timer i strekk, med jentene, andreas og diverse hoteller x antall ganger. Vi (jentegjengen + Andreasbestie) har nemlig bestemt oss for å feire nyttårsaften i hovedstaden i år! Idèen slo Felicia og meg litt tilfeldig en kveld her forleden, og siden har jeg jobbet iherdig med å finne det beste alternativet hva angår både hotell og restaurant. 

  
  
  

foto/best western kampen apartments hotell oslo

Når "vi" (ble tvunget til å ta en sjefsavgjørelse ettersom jentene er litt vanskelig å få tak i om dagen med studier, militæret osv) omsider hadde bestemt oss for hotell, var det selvfølgelig blitt fullbooket kvelden før. Typisk vår flaks, men denne gangen lot jeg meg ikke knekke, og klikket meg raskt inn på hotels.com for å finne et tilsvarende alternativ. Det gjorde jeg, om så ikke bedre, og nå er en 6-roms leilighet med åtte sengeplasser og tilhørende stue og kjøkken holdt av til oss!

Nå mangler det bare å booke bord til middag, så er alt i boks! Wee, gleder meg!

26.10.2012 @ 16:15 i Hverdag 4 kommentarer

4 kommentarer

Signe 26.10.2012 20:49
Så gøy! Kos dere!
floaton 26.10.2012 21:33
Ikkesant :-) takk, det skal vi!
Anonym 27.10.2012 04:16
Oi så fint! Hvior mye kosta det ?
floaton 27.10.2012 04:44
Ja, er det ikke det?! Vi betalte 3000,- for en natt, altså veldig rimelig for 8 personer. Løp & Kjøp!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits