ØNSKELISTE 2012

Da er det på tide å utveklse ønskelister igjen, dere! I år planlegger jeg å være et hestehode foran med både gaver og planer for både før og-romjul, begynner nemlig å bli lei den følelsen av at alt er et stress og ork oppe i det som liksom skal være den koseligste tiden på året. De siste årene har jeg egentlig ikke kjent noen særlig til julefølelse at all, og har til tider ønsket at vi bare kunne hoppet over hele den tilgjorte fasaden, men krysser fingrene for at dette endres i år. Nå som jeg bor langt hjemmefra vil jeg kanskje sette litt mer på pris på det når jeg kommer hjem.
Her er hvertfall noen av tingene som står på min ønskeliste i år: 


1. Deporah Lippmann - Today was a fairytale /Mermaid´s dream (bilde 1) /I love the nightlife (bilde 2) /Some enchanted evening
2. Kosmetikk - Øyenskygger (brune nyanser, "smokey", shimmer), Pudder (medium tan/mellombrun), Selvbruning (spray), Nude/beige leppestift.
3. Army jacket - Only/Nelly Trend, evt tilsvarende (gjerne med nagler).


4. Parfyme - DKNY, Be Delicious/Versace, Bright Crystal
5. Kamerautstyr - Stativ, Macro-objektiv, Fjernutløser, Reflektor, 85 mm fastobjektiv (HEI PAPPA), Mellomringer.
6. Diverse - Nagler (til egendekorering), lommepenger til Sør-Afrika, høytaler til MAC.

Tar imot linker til andre fine armyjakker med stor takk! Og til dere som føler dere fortjener en gave fra meg: Skrik ut! hihi, love u all. 

25.10.2012 @ 18:58 i Fashion 2 kommentarer

2 kommentarer

Anonym 27.10.2012 04:17
Masse fint! Ønsker meg neglelakkene jeg også
floaton 27.10.2012 04:47
Hehe ja, det har jeg full forståelse for. De er vilt fine!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits