New years eve - cashiing

Vanligvis er jeg en av de som aalltid er ute i sisten liten med det meste, og spesielt ting som antrekk til viktige anledninger. Det ender som regel opp med at jeg bestiller for nærme hurradatoen slik at den ikke rekker å komme frem i tide (last year..) eller at jeg impulskjøper noe like før, som jeg da dagen kommer føler meg som en vassen potetsekk i.
foto/nelly.com

Men i år dere, i år har jeg det/den i boks allerede to måneder (pluss litt til) i forveien! Takket være Nellys høstsalg klarte jeg ikke å dy meg når dette perfekte stykket tøy dukket opp på skjermen tidligere ikveld. Var i starten litt skeptisk til fargen, men etter å ha sett catwalk-filmen var jeg solgt på stedet. Den roper jo litt oppmerksomhet, men igjen er det litt det jeg føler et nyttårsantrekk skal gjøre! Hva syns dere, er den ikke fiin?

24.10.2012 @ 00:17 i Fashion 3 kommentarer

3 kommentarer

Sofie Hansen 24.10.2012 01:29
ÅÅÅ, den var dritfin!
Anonym 24.10.2012 01:31
Du har hvertfall kropp til å gå i den.. skulle ønske jeg kunne gått med noe såntt! Kjempefin
floaton 24.10.2012 14:22
Sofie: Takk, er ganske forelsket i den selv!

Anonym: Vel, sikker på at kjolen kler flere ulike figurer! Men for all del, takk :-)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits