DESIGNDRITT

Som flere så fint har påpekt de siste dagene, falt designet på bloggen fullstendig sammen en gang iløpet av helgen. Innleggene ble liggende under sidemenyen helt til venstre, og det fra før av stusselige designet mitt var nå blitt helt på tryne. Jeg prøvde febrilsk å hente noe hjelp fra de inkompetente folkene som er ansatt i bloggportalen, uten særlig hell. De hadde nemlig ikke kapasitet til å hjelpe meg med dette, og la det hele frem som om det var min egen feil at designet klikket, enda jeg ikke hadde vært innlogget i perioden skaden skjedde engang. (skulle likt å se de prate like mye piss til noen av toppbloggerene).

Jeg var på et tidspunkt så sint at det var på nippet at macen ikke gikk i betongveggen her, men heldigvis klarte den reflekterte og rolige Tonje langt laangt inni meg å roe meg ned. Nå har jeg slengt sammen et midlertidig design jeg kommer til å bruke frem til jeg har tid (og ork) til å gjøre noe med det. I mellomtiden kan dere studere hvor flink jeg er til å se sur ut på bilder. he he

foto/privat

23.10.2012 @ 23:10 i Blogg 2 kommentarer

2 kommentarer

Anonym 24.10.2012 01:31
Du er så utrolig pen!
floaton 24.10.2012 14:23
Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits