VICTORY

Dere, jeg vant fotokonkurransen! Kjempegøy! Vi fikk ikke tid til å gå igjennom bildene ordentlig, annet enn for å stemme på de, ettersom lærerne har vært opptatt i "krisemøter" i hele dag. Igår kveld var det nemlig fem elever som ble tatt for drikking på internatet, og slike saker blir slått relativt hardt ned på. Regel nummer én er nettopp å unngå dette til enhver tid, så konsekvensene for disse fem ble idag bortvisning frem til søndag. Til vanlig ville det vart lenger, men ettersom det er linjeuke med tilhørende reiser nå til uken slapp de ganske billig unna. 


foto/privat

Noen vil kanskje syns det er litt i overkant strengt det regelverket vi er nødt til å følge her, men alt har sin årsak. Det er kjipt å bli bortvist på grunn av en slik fillesak, men samtidig tror jeg dette åpnet øynene litt til flertallet av de som har sluppet unna/ikke blitt tatt tidligere. Jeg vet hvertfall at jeg ikke har noen store planer om å bryte regelen selv med det første!

Nå skal jeg utnytte fritiden jeg har frem til vasketime kl14 med å ta igjen noen episoder av Pretty Little Liars, ettersom jeg ikke har sett på det på altfor lenge! Senere idag blir det hjemmespa og kosekveld med jentene, siden jeg ikke får besøk allikevel.. Ha en fin fredag!

19.10.2012 @ 12:40 i Folkehøyskole 2 kommentarer

2 kommentarer

Svartfoto-foto & hverdag 19.10.2012 20:15
tøft bilde
floaton 23.10.2012 23:11
Takk skal du ha!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits