HOME SWEET HOME

Bergen er et avsluttet kapittel (for nå), og jeg er igjen stasjonert på Øvre Kyrkjebakken. Tok oss (Ann Kristin og meg) drøye 5,5 timer å kjøre til Stavanger igår, men tiden gikk egentlig ganske raskt allikevel. Spiste sveler med brunost på fergen og koste oss ellers med musico a la Tonje. foto/privat, grafittikunst i Bergen (komediebakken). Sang/Karpe Diem - påfugl

De siste dagene i Dragefjellsbakken var uten tvil de beste! Fredag spilte vi amerikaner* i hold dere fast.. TOLV timer! Tenk å bruke så lang tid på et kortspill! Vi fikk superdilla hele gjengen, og tilslutt måtte jeg bare sette ned foten og avklare sengetid da klokken nærmet seg soloppgang farlig mye. Enkelte hadde større problemer med å legge ned kortene og innse at kvelden var over, enn en hardt rusa heroinmisbruker noen prøver å konfiskere "godsakene" av. Haha, snakk om konkurranseinnstinkt.


foto/privat.

Siste kvelden (lørdag) var vi på innflytningsfest et lite stykke unna leiligheten. Jeg var av en eller annen grunn ikke supergira på å dra ut denne dagen, så det endte med at jeg gikk tilbake til leiligheten mens de andre dro ut. Det var ihvertfall slik det så ut, frem til det plutselig en drøy halvtime etter jeg hadde kommet hjem veltet menneske etter menneske inn på 30 kvadraten "vår". Men for all del, det var koselig det også! foto/privat, tacolove. 

Jeg sitter igjen med en utrolig god følelse etter ferien. Det var fantastisk herlig å møte flere av favorittpersonene mine igjen, ikke minst gjorde det godt med litt nye inputs på et nytt sted, i en "ny" by. Ser allerede frem til å besøke Andreas igjen på nyåret!

15.10.2012 @ 13:49 i Bergen 2012 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits