BERGEN PT.3

Nok en dag har gått i Dragefjellsbakken, og jeg må si at Bergen begynner å bli et mat-kapittel for seg selv! Spiste tidenes herligste lunch på Godt Brød tidligere idag, med Andyboi, Susanne og Sol. Kanel/mandel bolle med eggekrem og hjemmelaget brownies med valnøtter. Snakkes. 


foto/privat, Helt ok lunch på Godt Brød. 

Senere på dagen tok vi en liten rundtur nede i sentrum, "så på" bryggen osv, før vi dro i matbutikken og handlet til middag. Valget falt på vegetarpizza med mozarella og mais, og det var rett og slett magisk. Jeg er glad i Jæren altså, men maten på skolen kan ikke sammenlignes med mat man lager selv! 


foto/privat, Bryggen. Vegetarpizza <3

Nå sitter vi sammen med en annen kamerat av Andreas, David, og prater og drikker litt vin (studenter as!..) Tror vi bare blir sittende i leiligheten å slapper av ikveld. Til helgen skal vi nemlig på innflytningsfest. Svære greier. Ikke at jeg aner hvem jenta er :-)
Ønsker alle studenter en flott lille fredag!

11.10.2012 @ 23:25 i Bergen 2012 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits