BERGEN PT.2

Kjører på med litt flere instabilder nå som jeg er så godt igang.. 


foto/privat, Frokostlykke.

De to siste dagene har vi rett og slett ikke gjort noenting! Akkurat sånn ferie skal være. Kjenner det er godt å faktisk sovne av meg selv fem min etter jeg har lagt meg, i stedet for å høre lyden av treningsballer av plast som blir kastet og sparket iherdig gjennom betong-gangene.

Men, jeg har litt fhs-kjærlighetssorg også da, mer enn jeg trodde jeg kom til å få faktisk. Sprøtt hvordan vaner og mennesker kan bli en vesentlig del av hverdagen din etter så kort tid. Og når jeg kommer tilbake til internatet på søndag har jeg rommet for meg selv i hele to uker. Beamin, kjapp deg hjem!


foto/privat, Dragefjellsbakken. 


foto/privat, Tirsdagskos. Go´gutten!

Nå skal Bestie og jeg streame en film før vi tar kvelden. Satser på å finne en god komedie på 1channel. Vi burde også rydde og vaske litt, ettersom vi er to fler i leiligheten fra og med imorgen.. Sov godt!

10.10.2012 @ 23:56 i Bergen 2012 2 kommentarer

2 kommentarer

Cheddarostdippendetortillachips 11.10.2012 00:04
JEG SAVNER DERE!!! :( :(
floaton 11.10.2012 00:15
hahahaha, digger navnet! Miss u more, bestejenta!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits