BERGEN

Ps. Kamera ligger batteritomt igjen på folkehøyskolen. Tenkte dere ville ha litt Instabilder som en dårlig erstatter!

På søndag tok jeg som planlagt 12.27 toget mot Bergen fra Oslo, etter to koselige døgn i Nittedal. Det var godt å se kjente fjes igjen, og jeg forlot hjemstedet nok en gang med et lurt smil om munnen. Bare to og en halv måned til vi sees igjen. 


foto/privat, Verdens beste pannekakefrokost fra lørdag.

Togturen til Bergen gikk mye bedre enn forventet. Hørte på musikk stort sett hele turen og fulgte med hvordan vi flyttet oss fra skog og høst til fjell og snø, til by og regn. Norge ass.


foto/privat, Utslitt koffert, fast følgesvenn. Hardangervidda ?

Andreas/Bestie hoppet selv på toget i Ål, så de fire siste timene av turen tok vi sammen. Da gikk tiden plutselig superfort, og poff så var vi i Bergen. Det var et rent helvete å frakte den overvektige kofferten min på brostein på tvers av noe som føltes som hele bergen by, men omsider låste vi oss inn i en koselig loftsleilighet, 5x2 trapper over bakken! Deretter var det tid for ORDENTLIG taco, for første gang på to måneder. Himmelsk. 


foto/privat, Togperrongen/stasjonen. 

Idag har vi egentlig tilbragt den meste av tiden i leiligheten. Var en kjapp tur i butikken, før vi lagde crispy chicken til middag (endelig!), og jeg var igjen i paradis. I 21-tiden var vi også på kino og så "Ted", men den må jeg innrømme faktisk skuffet. Klarte ikke helt plassere den innenfor sjangere heller, egt.


foto/privat, Frokostbordet fra himmelen. --> helsekost

Ellers har jeg det fint og nyter ferie osv. Ser frem til en hel uke i bestie´s selskap! 


foto/privat, Andreas FOR kule solbriller..

Snakkes, Hei.

09.10.2012 @ 02:53 i Bergen 2012 2 kommentarer

2 kommentarer

andreas 09.10.2012 07:25
Ikke ETT bilde av meg? Hore.
Tonje RS 09.10.2012 15:30
Haha, vi må ta noen litt fine først ;) må fremstille oss begge så bra som mulig vet du!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets


hits