THIS IS WAR

Hverdagen på Jæren begynner å bli rutine, og kombinert med all ventingen på høstferie har folk kjedet seg litt den siste uken. Derfor var det noen kreative sjeler som mandag natt begynte å innrede Øvre Kyrkje, med møbler og interiør "lånt" fra de andre internatene. Kvelden etter, tirsdag, var det på tide for Mølla(møllehagen) å hevne seg, ved å blant annet ta alle speilene på toalettene våre. Før vi visste ordet av det ble det erklært internatkrig. 

Puter, tepper, vannkokere, microbølgeovner, stoler, bord, spill, sofaer og også bordtennisbord var noen av gjenstandene som forsvant fra de andre internatene i nattens løp. Skoene til alle på Øvre og Nedre Mølla ble også knytt sammen i en eneste stort knute. Noe som startet som en uskyldig spøk, tok dermed heelt av. Mange tok humoren, noen ble irritert (deriblant lærerene). Så da vet dere hvertfall hva den siste tiden min på folkehøyskole har gått til. Vi er ikke like barnslige hele tiden altså, jeg lover ;)


foto/privat,  Starten av kvelden m/guitar hero og kos.


foto/privat. Et eksempel på hvordan det ble seende ut, dette på Nedre Kyrkje. 


foto/privat, Det ble mye nytt kjøkkenutstyr på både Nedre og Øvre Kyrkje. 


foto/privat, Nyinnredet gang på Nedre Kyrkje. 

Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke til ferien, som for meg starter allerede ved morgengry imorgen. Jeg skal ta flyet sammen med Astrid og Marianne klokken 13, og deretter starte det som skal bli den beste ferien på lenge! Snakkes 8 timer østover imorgen! Hei

04.10.2012 @ 21:57 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits