(Party) Rock (Anthem)

Igår hadde vi grønn dag på skolen. Dette tilsvarte i et besøk på en bondegård i nærheten, hvor de blant annen kun produserer økologisk mat. Vi hørte på et foredrag og ble vist litt rundt på gården, før vi fikk plukke våre egne tomater i drivhuset. Kanskje ikke det mest interessante jeg har vært med på, men tiden gikk greit fort og plutselig var vi tilbake til middag. 


foto/privat


foto/privat

På kvelden var det omsider Øvre Kyrkjes tur til å arrangere elevkveld, og selv om jeg var helt kake i bena når jeg kom tilbake til internatet i 23-tiden, var det en ganske vellykket kveld. Det var mange kreative rockekostymer og tatoveringer, og vårt noe ruskete tidskjema gikk mye bedre enn forventet. Mens resten av skolen gikk ned på puben ved "skoledagens" slutt, ble jeg igjen sammen med M, A og K. Fornuftige som vi er sparte vi heller pengene til høstferien, som er om under en ukeee!! 


foto/privat

Idag skal jeg bare ta det helt med ro. Forhåpentligvis sulter jeg ikke ihjel før middag kl15, og så skal jeg ned på statoil for å handle inn diverse nødvendigheter ettersom jeg plutselig kom på at det er søndag. Går helt surr i dagene her nede.. Deretter planlegger jeg marathon av diverse serier frem til jeg skal legge meg. Sounds like sunday

30.09.2012 @ 13:10 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits