MTV CRIBS, FHS STYLE


foto/privat, sang/hall of fame-the script

DA, dere, er det på tide at jeg viser dere min/vår flotte leilighet på hele 16kvm! Det var såkalt sortvær ute når jeg tok bildene, så kvalitet og lys er ikke akkurat optimalt m/tanke på at jeg fikk lite hjelp av vinduet, men det får så gå. Tror dere skal klare å "skjønne greia" uansett. Lot være å ta bilde av roomie´s "side" ettersom den ikke var så veeldig ryddig (værsågod Bea, ingen bevis, hihi). Så, here it goes: Velkommen til Øvre Kyrkjebakken, rom 128!


foto/privat


foto/privat


foto/privat


foto/privat


foto/privat, Internatgangen til Øvre Kyrkje under vasketimen før idag. Så rent og pent a gitt. Og Kristine i full gang på do nr.3. Flinka!


foto/privat, Fellesstuen som stort sett alltid (aldri) ser så fin ut som nå. 


foto/privat, Felleskjøkkenet m/tilhørende oppvask. Dette var punkt 2 på lista for gangmøte på tirsdag. Og soom den har flyttet seg, haha..


foto/privat,  Si Hei til roomie Bea/Beatriz/Kjøtthue/Fjompen. (hun er egentlig ikke SÅ brun..) <3

Etter jeg er ferdig med å klappe meg selv på skulderen for å publisert dette etter bare litt over en måned her, skal jeg ta en kjapp dusj før det vises Senkveld i Moseberghagen. Har ikke sett på tv siden vi var på hyttetur helt i starten av skoleåret faktisk. Èn tv (med nrk1 og tv2) på delig med 99 andre gjør at jeg vanligvis ikke gidder å ta turen over skolegården engang, men idag lot jeg meg altså overtale. God fredag!

28.09.2012 @ 21:22 i Folkehøyskole 2 kommentarer

2 kommentarer

marianne 29.09.2012 00:14
din snik! du var ikke å så senkveld. for du var nemmelig med meg å astrid og spiste rundstykker med kryddersmør! :)

ps, jeg liker din blogg (A)
floaton 29.09.2012 00:18
NEI JEG VET! Det var fordi noen visse slasker (ikke jeg) ikke orket å dra rumpestumpene sine over skolegården allikevel! Og når spiste du kryddersmør egt, det fikk ikke jeg med meg?! Jeg spiste nemlig krydderOST! hihi, kjøtthue <3 liker deg fordet da.

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits