WORKSHOP PT.2

Da tror jeg jeg endelig begynner å bli litt fornøyd med bildene til workshopen. Egentlig skulle jeg vise de frem i klassen idag, men ettersom det tok noe lengre tid enn forventet, ble det for meg og to andre utsatt til mandag. Gjorde meg egentlig ingenting med tanke på standarden de fleste hadde på bildene sine idag. Føler jeg ville.. bleknet i forhold, hehe. Men men, øvelse gjør mester! Ellers kan jeg fortelle at turen til IKEA med jentene igår var en skikkelig suksess! 

Jeg fikk kjøpt overmadrass, pynteputer, hodepute, "gravidpute" (til å sove med mellom bena, haha), plakater, orkidé i/potte, duftlys, borrelås-hyller til klesskapet osvosv. Det hele endte opp på under tusenlappen, er det rart man elsker IKEA? Etter vasketimen imorgen skal(!!!) jeg ta bilder til dere, for nå begynner det virkelig å bli hjemmekoselig her! 


foto/privat


foto/privat


foto/privat


foto/privat

Men nå skal jeg fikse opp litt i det slitne ansiktet mitt, før jeg går ned i sentrum og kjøper mat med M & A. Har ikke vært helt i form på ettermiddagen idag, og det syns for å si det sånn! Senere må jeg nemlig stå modell for Muffe i stuido til fotokonk-oppgaven imorgen, så best at jeg gir meg selv en liten makeover før det. Ha en fin kveld da dere !

27.09.2012 @ 16:16 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits