MACRO WORKSHOP

Jeg tenkte å vise dere litt av det jeg jobber med på skolen for tiden. Denne uken har vi nemlig macro-workshop, noe som tilsier selvstendig arbeid med macrofotografering, hvor vi ved ukens ende (imorgen) skal presentere de ti bildene vi er mest fornøyd med. Jeg hadde en noe keitete start, hvor jeg blant annet klarte å ødelegge den ene øredobben jeg skulle ta bilde av. Hele den første dagen av prosjektet gikk egentlig bare bort til tull. Men idag, idag dere, har jeg søren meg vært ganske flink allerede! Satte opp mitt eget lille fotostudio på internatrommet, og knipset i vei.

Foreløbig har jeg bare gått raskt over de på macen, og er litt usikker på hvor mye brukbart jeg har produsert. Men, jeg har da iallefall kommet igang! Tror jeg skal fortsette med fotograferingen i en 20-25 min til, nå som jeg først er i siget, før jeg tar lunch. Senere idag skal jeg på IKEA for å kjøpe overmadrass (endelig!) og litt diverse "stæsj" til rommet. Ha en fin dag! 


foto/privat


foto/privat


foto/privat


foto/privat

PS. Legger vekt på at bildene over ikke(!) er mine utvalgte. De er heller ikke ferdigredigerte, ville bare vise dere what´s up. 

26.09.2012 @ 11:00 i Folkehøyskole 2 kommentarer

2 kommentarer

Anette 26.09.2012 11:13
Utrolig fine bilder :)
floaton 26.09.2012 13:21
Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits