HAPPYWEEKEND

Jeg var kanskje litt vel optimistisk når jeg lovet dere bilder samme dagen som jeg skulle få besøk.. Fotografering av internat og rom har hvertfall stått nederst på prioriteringslista de siste dagene. Langhelgen har vært utrolig koselig, og jeg tror nesten jeg har smilt non stop fra fredag til søndag. Som flere har forstått over blant annet instagram har R vært på besøk hos meg på skolen i helgen. 


foto/privat

På fredag gikk vi ned på The Only One, den lokale pubben her på klepp, sammen med Mari og Marianne. Det var 50-talls kveld, så både musikk og antrekk (på de lokale vel og merke) var etter dette tema. Vi var alle litt skeptiske i starten, men det utviklet seg til å bli en veldig vellykket kveld! Lørdag gikk for det meste til å sove og slappe av, før vi på kvelden så på film i biblioteket med Amalie og kjæresten hennes. Vi så The Philly Kid (boksefilm), veldig typisk "oss", og den var som forventet ganske bra! 

Idag har vi egentlig bare slappet av, sett film og tv-serier på macen og ligget i sengen for det meste. Etter kveldsmat dro vi omsider til flyplassen, og helgen var offesielt over. Det er aldri morsomt å si hade til noen du vet du ikke kommer til å se på en stund, men jeg sitter igjen med en god følelse etter en av de bedre helgene på en god stund :-)

23.09.2012 @ 23:48 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits