THE LAST TWO DAYS

Igår fikk jeg endelig pakken pappa sendte meg i forrige uke! Innenfor norgespakken befant det seg 3 av ebay pakkene jeg har ventet mange uker på, et cosmoblad, pluss litt godteri pappa hadde lagt med bare for å være snill. Pappa ass! Det er merkelig hvordan dagen blir så mye mer interessant bare man får litt post. Hint hint, jenter (og forsåvidt gutter)! Til go´jentene som har spurt om adressen min allerede: Jæren folkehøyskole, Søren Øvretveits veg 9, 4352 Kleppe! 


foto/privat

Dagen idag har vært preget av overraskende mye fritid til skolen å være. Det var siste dag av Ole Brumm dagene (et opplegg ang psykisk helse vi har hatt fokus på de siste dagene), og den vanlige morgensamlingen var derfor byttet ut med et foredrag holdt av Funkishuset i Sandes. Der jobber de med helsehjelp og blant annet utdeling av nye sprøyter og diverse til de tyngste narkomane. Var som forventet ganske imponerende og inspirerende å høre på disse damene fortelle om arbeidslivet sitt. (note to self: utdanningsidè)


foto/privat

Etter store(!) deler av skolen hadde dratt på overnattingstur eller hjem for langhelgen, lagde Marianne og jeg oss pizza (med ekstra mye mais) på internatet og spilte "den forsvunne diamanten", enda ingen av oss husket reglene. Og deretter gikk jeg på rommet for litt alenetid med mine kjære "Pretty Little Liars". Jeg er nå halvveis ut i sesong to, på bare noen få dager. Hvorfor ingen av venninnene mine har tvunget meg til å se på det tidligere er et mysterium! Men nå maser Mariannemor så mye på meg at jeg nesten ser meg nødt til å runde av her. Imorgen skal jeg ta bilder av internatet og rommet til dere. Jeg må bare rydde litt først. Promise!

Ha en super torsdagskveld da, dere!  

20.09.2012 @ 22:06 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits