LIGHTNING

Vi fikk besøk av et nydelig tordenvær over folkehøyskolen inatt. Og ettersom jeg ser ut til å få igjen den gamle døgnrytmen igjen, satt jeg meg like så godt ved vinduet, intullet i et stort pledd, og studerte hvordan det sakte men sikkert veltet over oss. For hver gang det blinket, i noe som varte i rundt 1/160s, som er rundt det jeg ville tippet et lynglimt bruker på å lyse opp et rom, litt på samme måte som når en blitslampe går av i studio, kunne jeg skimte refleksjonen av ansiktet mitt i vinduet. Jeg la merke til at jeg har lagt på meg. Et rundere ansikt enn tidligere så tilbake på meg, men det gjorde meg egentlig ingenting. Jeg satt bare å observerte hvordan himmelen så delikat delte seg hver gang disse gul-oransje stripene bestemte seg for å vise seg. I noen minutter tør jeg nesten å påstå at jeg følte meg oppriktig lykkelig.


foto/privat

Men det skulle ikke vare lenge. Like plutselig som det hadde startet, ble det lille magiske øyeblikket jeg hadde for meg selv revet bort fra meg, av nok et lysglimt. Denne gangen telefonen min som med en pulserende blits fortalte meg at det var en oppdatering av noe slag. Facebook, flott. Og jeg som hadde bestemt meg for å fordufte fra alt som heter internett, og ta avstand fra menneskelig kontakt for resten av kvelden. Når jeg la tlf ned igjen, noe fortumlet over det jeg nettopp hadde blitt påminnet, var det borte. Det eneste å feste blikket på gjennom det slitne internatvinduet nå, var en ordinær våt og kald høstnatt. Ingen magi, ikke noe spesielt. 

18.09.2012 @ 15:45 i Blogg 2 kommentarer

2 kommentarer

18.09.2012 19:12
Du er så tynn som jeg vil være.
floaton 18.09.2012 20:34
vel, i og med at du tydeligvis mener det som et kompliment: takk. Men jeg er ikke nødvendigvis superfornøyd med kroppen min jeg heller. Tynn er ikke målet mitt, men "slank" og definert. Sant skal sies at jeg misunner jenter med mer "kjøtt" på beina (former) enn meg :-) Det er viktig at du tar utgangspunkt i deg selv og din egen kroppsbygning!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits