FOTOINTRO


foto/privat 

Jeg kom faktisk på tredje plass i ukens fotokonkurranse på fredag! Det var litt stas. Fiine Muffe (Astrid) stilte opp som modell, og lite overaskende valgte jeg "røykebilder" som tema mitt, innenfor "nærbilde" som var ukens tema vi skulle forholde oss til. Denne gangen ble ikke bildet mitt slaktet like mye som forrige gang, så det var litt morsomt. Ellers tenkte jeg å vise noen av de andre bildene jeg har tatt under diverse "testshoots" her de første ukene. Har fortsatt ikke kommet skikkelig igang med selve arbeidet, men det er fordi vi har måtte starte veldig fra scratch ettersom vi er på så forskjellige nivåer i klassen. Passer meg uansett ganske fint å friske opp basis-instillinger og få gode ideer til fremtidige shoots. 


foto/privat


foto/privat


foto/privat
 

Søndager er relativt stille her på skolen, men det gjør meg ingen verdens ting. Deilig med èn dag i uken hvor vi ikke har noe som helst å ta oss til, hvor alt er fullstendig opp til oss selv. Derfor planlegger Bea (roomie) og jeg å ta sol senere, samt rydde og gjøre det litt fint på rommet vårt. Kanskje blir det filmkveld med jentene ikveld også, hvem vet. Søndag slik den skal være, hvertfall! 

16.09.2012 @ 14:58 i Folkehøyskole 2 kommentarer

2 kommentarer

supermarie 16.09.2012 16:11
åh fantastisk fine bilder! så flink du er! (og ja - jeg kjenner igjen navnet ditt! og urlen. og jeg er så glad for at du har en tiss-i-bånd på tskjorta di! hehe)
floaton 17.09.2012 12:06
tusen takk :-) har hentet en del inspirasjon fra deg til diverse photoshoots tidligere faktisk (feks sette diverse gjenstander inn i en setting de vanligvis ikke hører hjemme). Du er bra, stå på! Gleder meg til å lese om verdensreisen din!

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits