KVADRAT

             

        
foto/bikbok.com

Etter middag idag er planen å sjekke ut det store kjøpesenteret Kvadrat, som ligger midt imellom skolen og Sandnes. Det nærmeste vi kommer et kjøpesenter her på Klepp er Jærhagen, som jeg helt ærlig skal innrømme ikke er store greiene. De har mye småplukk der og noen få klesbutikker, men dersom det er klær man er ute etter er utvalget heller beskjedent. Derfor skal det bli spennende å se hvilke butikker de har på Kvadrat, ikke minst skal det bli digg å komme seg litt ut av skolen. Har også sett meg ut noen favoritter fra den nye kolleksjonen til bikbok (bilde), så håper på at de har det meste av det inne!

Nå tenkte jeg å ta en liten time på øye, før vi har vasketime kl: 14.00. Resten av dagen har vi heldigvis frii! Ha en fin fredag da, dere! 

14.09.2012 @ 12:36 i Blogg 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits