AEROBIC


foto/privat

Åh, jeg hadde nesten glemt hvor godt det er å røre på seg! Hadde første ordentlige aerobictime (+20 min styrke) idag, og det var så utrolig herlig å komme igang! Aerbic er et av rundt ti valgfag vi kan velge her (vi må ha minst to), og det var det første som overhode falt meg inn som en selvfølgelighet å delta på. Planen er også å melde meg inn i treningssenteret som ligger 5min gange fra skolen, hvor systemet fungerer på den måten at vi kan komme og gå som vi vil. Kunne ikke passet meg og den noe uforutsigbare skolehverdagen min her bedre! 

Regner med at jeg kommer til å kjenne det godt imorgen, spesielt i magen. Men det er jo såå verdt det! Ellers har nok en dag gått unna i rekordfart, og spør du meg nå hva jeg har gjort husker jeg faktisk ikke. Det er utrolig merkelig hvordan dagene/ukene her raser forbi, men samtidig så føles det ut som jeg har vært her MYE lenger enn 2,5 uke. Har nok mye å gjøre med det faktum at du går på skole og bor med de samme folkene. Skjønner nå hvordan folk kan sammenligne folkehøyskoleelever med en "stor familie" eller en sekt.. haha

13.09.2012 @ 22:55 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits