NEW IN


foto/privat

Idag har jeg vært på fotokurs hos Stavanger Foto med klassen. Fokuset var på macrofotografering, og vi ble selvfølgelig oppfordret til å kjøpe en masse utstyr for å kunne ta disse fantastiske bildene selv, ved endt foredrag. (som om utstyr er alt som skal til).  Etter presentasjon av alt fra stativer til objektiver, mellomringer og kamerasekker, fikk vi en drøy time på å gå rundt og gjøre hva vi følte for. Jeg valgte å vente med mer fotoutstyr inntil videre, men har notert meg hvertfall 3-4 punkter på ønskelisten til jul!

Astrid og jeg tok deretter turen ned mot Vågen* og tittet litt i butikker. Jeg falt fullstendig for vinterjakkene på mango, og hadde ikke det minste viljestyrke til å henge den utvalgte fra meg igjen når vi skulle gå. Dermed røk hele ukesbudsjettet på bare noen få minutter. MEN, det var veldig verdt det! Viser dere imorgen, nå skal jeg faktisk prøve å ta kvelden tidlig til en forandring! Sleep tight!
 
*Skagenkaien/havnen i Stavanger sentrum 

13.09.2012 @ 00:06 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits