NY BLOGG

Jeg starter med en gang med å si at hverken design eller header er (langt ifra) ferdige. Jeg har sittet og puslet med det noen timer nå, men det tar tid å få ting på plass slik som jeg vil ha de. Spesielt når jeg er så rusten på html & css etter et år med totalt fravær fra det. Tenkte likevel å poste et innlegg med litt informasjon om meg til å begynne med. 

Dette er den første posten på min nye blogg, men ikke akkurat mitt første blogginnlegg. Jeg har tidligere hatt tilsammen tre (tror jeg) andre blogger, som jeg over tid har gitt opp. Dette pga jeg har klart å totalødelegge kodingen i designet eller av den enkle grunn at jeg rett og slett ikke har hatt noen inspirasjon what so ever. MEN NÅ DERE! Etter å ha begynt på ny skole, på et nytt sted, med nye mennesker og en hverdag ganske annerledes enn det jeg er vandt med fra tidligere, tror jeg jeg skal klare å holde interessen tilstede denne gang. Det vil først og fremst inneholde bilder og gjenfortellinger av dagene jeg opplever her på folkehøyskolen. Med fag (foto, film & folk), trening, reiser og andre interesser som opptar meg som f.eks foto/redigering og mote.


foto/amaliestokkan

Så til litt informasjon om meg (til de som evt ikke kjenner meg fra før, f.eks fremtidige elever ved Jæren fhs): Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år og kommer opprinnelig fra Nittedal, i Akershus. Som dere sikkert har fortstått skal jeg bo de neste 9 mndene her på klepp, mens jeg "studerer" (om man kan kalle det det..) foto på Jæren folkehøyskole. Her deler jeg rom med en annen "oslojente", Beatriz! Hittil har samboerskapet gått veldig bra (hvertfall for min del, hehe), og jeg har troen på at dette vil bli et bra år både med tanke på romkamerat og skolen ellers! 

12.09.2012 @ 19:16 i Folkehøyskole 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

floaton

floaton 19, Nittedal
Hei. Jeg heter Tonje R. Sjølie, er 19 år gammel og går for tiden foto-linjen på Jæren Folkehøgskule nedenfor Stavanger. Derfor vil bloggen min hovedsaklig dreie seg om hverdagen her, reiser, trening og foto-oppgaver, med innslag av andre interesser som (mer) foto, mote m.m. Velkommen!

Søk i bloggen

Widgets

hits